bosanski-hrvatski-srpski english french deutsch
  Arhiva vijesti  Teme
Navigacija
Jajce
 Jajce na webu
 Spomenik
 Adresar
 Čuvajmo prirodu
_KAT1
Grad i općina
 Servis info
 Stranica opcine
 Udruzenja
 Sport
Jajce novosti
 Jajce Portal
 Jajčani
 Jajce-Aktuelnosti
 Jajce-Analize
 Jajce-Interviews
 Jajce-Komentari
 Jajce Manifestacije
 Jajce-Reportaže
_KAT4
 Stari album
 Kviskoteka
 Kulinarstvo
 Gdje i kako
 Sadržaj
 Članovi
 Linkovi
 Downloadi
 Bodovi
 Top Lista
 Top 30 dana
 Team

Login

Benutzername:

Passwort:


Posjeta

Humanitarna akcija: Edin Heganovic i Fahir Skiljan  
Geschrieben von Administrator am Freitag, 19. März 2010

Humanost Edinu Heganovicu i Fahiru Skiljanu je potrebna hitna operacija koja ce se izvesti u Njemackoj. Fahir ima termin vec 12.04 i do tada moramo skupiti pare za ovu operaciju. Ne ocekuje se od nas sigurno da skupimo kompletnu sumu ali bar da pomognemo koliko mozemo. 
U suradnji sa Ujedinjenjm demobilisanih boraca-Jajce nasa grupa se ukljucila u Humanitarnu akciju za pomoc u vezi operacija nasa dva sugrdjana Edina Heganovica i Fahira Skiljana.Momcima je potrebna hitna operacija koja ce se izvesti u Njemackoj a Fahir ima termin vec 12.04 i do tada moramo skupiti pare za ovu operaciju.Ne ocekuje se od nas sigurno da skupimo kompletnu sumu ali bar da pomognemo koliko mozemo . 

Sve oci su uprte u nas i ocekuje se velika pomoc sa nase strane jer kako izgleda mi smo ostali kao jedina nada za ovu dvojicu momaka.Svi oni koji su u mogucnosti mogu da prate vecerasnji radio progam od 20 sati koji je namijenjen u ove humanitarne svrhe.Adresu na kojoj mozete radio slusati naci ce te u grupi Stari Jajcani-Raja iz grada ili ovdje na dnu ovog pisma.Svi koji zele da posalju novac mogu poslati na dole napisani racun koji se nalazi u EU to znaci uplata bez takse,a sume naravno nisu odredjene,neka svako uplati od srca koliko moze ,jer masa cini uspjehe a ima nas puno ovdje.Odvojimo par kutija cigara i uplatimo taj novac njima za lijecenje..Zamolio bih sve clanove ove gruoe,a koji su administratori u drugim grupama vezanih za nas grad,da obavijestite svoje clanove ili napisete info na svojoj grupi ,da je u toku velika humanitarna akcija. Novac za pomoc za lijecenje se moze poslati na slijedeci racun u Njemackoj a to znaci bez takse.

Zahvaljujemo se Almi Djulic na ucinjenoj usluzi i ustupanja njenoog racuna za potrebe prebacivanja para da bi se ustedile takse koje se za Bosnu placaju oko 35 eura..Znaci svi iz EU ako salju na ovaj racun nema takse...Sve pare sa ovog racuna ce se direktno prebaciti na racun bolnice u Jeni i svako ko uplati bice uveden u spisak koji cemo objaviti na nasim stranicama i radiju.Pare mozete uplatiti na slijedeci racun i to : 

Vlasnik racuna : Alma Djulic IBAN : DE 55 69 29 10 00 02 25 01 83 08 Swift BIC : GENODE61RAD 

 a ako saljete iz Njemacke jednostavno na slijedeci racun 

Vlasnik Alma Djulic kto: 225018308 BLZ: 69291000FB-grupa STARI JAJCANI-RAJA IZ GRADA

Humanitarna akcija: Edin Heganovic i Fahir Skiljan

Für den Inhalt der Kommentare sind die Verfasser verantwortlich.


 1. Amerika schreibt am 22.04.2010 21:22
  POBJEDA I VELIKI USPJEH RAJE IZ FB GRUPE STARI JAJCANi -RAJA IZ GRADA

  Upravo smo obavali razgovor sa Doktorom Orhanom Karahodzom koji vodi finansijske uplate u vezi Fahira i Hege i koji je u ekipi koja vodi kontakte sa klinikom u Jeni i dosli smo do slijedeceg dogovora da cemo mi sutra u toku dana prebaciti 10.500 eura koje smo mi skupili za Fahira.Takodje smo obavili razgovor sa gospodjom Dzanom koja je u toj istoj grupi koja putuje za Sarajevo i po povratku iz Bosne ce povesti Fahira sa sobom za Njemacku kojem je pripremljen termin za operaciju.
  Jedna velika pobjeda Fahira Skiljana koja je ujedno i pobjeda FB grupe Stari Jajcani -Raja iz Grada koji su nemilosrdno pokazali zelju da se ovaj uspjeh ostvari. Naravno ne treba ni zaboraviti mnoge i u Bosni koji su bili ukljuceni u akciju i koji su svojim trudom i uplatama zasluzili sve pohvale oko ove akcije.
  Ovim putem nasa grupa zahvaljuje svim onima koji su nas podrzali u toku ove akcije,svim onima koji su izvrsili uplate ili na neki nacin pomogli u ostvarenju ove akcije.Najbitnije je da su sredstva obezbjedjena za Fahira Skiljana koji putuje u Njemacku 8.5. na operaciju.
  Ovo je jedan dobar primjer kada hocemo da i mozemo i taj primjer treba svima nama da bude pred ocima jer sada trebamo dati gas da i hegu posaljemo sto btze na lijecenje.Mi necemo sada stati i prestati za Hegu da skupljamo ali molimo sve ujedno da se svi ukljuce u akciju da bi ostavrili hegin uspjeh koji ce biti i nas i vas uspjeh.Ima racun kod Ernija ima racun kod nas na FB Stari Jajcani i ukljucite se u akciju da zavrsimo do ljeta ..Pozdrav svima
 2. jajcan schreibt am 11.04.2010 18:16
  čitam na ttx televizije bht na strani 159 da su edinu heganoviću skupili novac -policija i njegova rodbina pa se upita gdje tu pomoć ostalih građana jajca.
 3. Amerika schreibt am 20.03.2010 10:17
  Raja ukljucujte se u ovu akciju nemamo puno vremena....REKLAMIRANJE na JAJCE PORTALU
Einstellungen

Druckbare Version  Druckbare Version

Diesen Artikel an einen Freund senden  Diesen Artikel an einen Freund senden


Artikel Bewertung
Ergebnis: 3
Stimmen: 5

stars-3.gif

Bitte nehmen Sie sich die Zeit und bewerten diesen Artikel:
Excellent
Sehr gut
Gut
Okay
Schlecht


Verwandte Links

Der meistgelesene Artikel zu dem Thema Humanost:


die letzten 5 Artikel

Artikel-Archiv

Administracija

Ernest.Plivac
Administrator, urednik i webmaster

JAJCE PORTAL TEAM © by Jajce Portal


Seitenerstellung in 0.5702 Sekunden, mit 26 Datenbank-Abfragen